لیست اختراعات سعيد اسدي پور
جاساز كن سبزيجات در گوشت براي طبخ و كباب، طراحي مكانيكي يك وسيله براي جاسازي سبزي هاي معطر مانند مرزه و يا ساير سبزيجات در گوشت (ماهي،مرغ، گوشت قرمز ...) قبل از پخت ميباشد. در اكثر مناطق سبزي و ادويه متفاوت به گوشت ميزنند. براي داخل نمودن سبزي در گوشت خام و مزه دار كردن انواع گوشت و يا افزودن مخلفات، بدون باز كردن گوشت، اين كار بسيار وقت گير و سخت است. كه وسيله اي جهت اين كار موجود نيست. وسيله طراحي شده به شكل يك سيخ تو خالي است (ميتوان آن را به حالت لوله تو خالي، يا بصورت شياري در طول سيخ طراحي نمود). سبزي هايي مانند مرزه در داخل شيار قرار داده ميشود، در قسمت انتهايي سيخ دنباله سبزي بيرون ميماند، سيخ حاوي سبزي را در گوشت فرو برده و پس از جا گرفتن سبزي در قسمت مناسب گوشت، با يك دست دنباله سبزي را نگه ميداريم، سيخ را روبه جلو بيرون مي كشيم. تاسبزي درجاي مناسب گوشت بماند. چون گوشت ازهم باز نمي شود سبزي يا ماده جاسازي شده درداخل ميمانند و از طريق پديده اسمز، طعم مناسب را با اندك زمان در طي طبخ به گوشت ميدهند(طبق اشكال)
موارد یافت شده: 2